Ernst Opus V Consultancy is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het bieden van IT oplossingen voor de bedrijven en organisaties in de profit en non-profitsector.
De voornaamste activiteit is consultancy op het gebied van planningssystemen in de logistieke sector, applicatiebeheer en applicatieontwikkeling. Ook zijn we inzetbaar voor interimopdrachten voor de aansturing van uw IT afdeling of IT projecten.

Methoden

Bekende project/controle/ontwikkel methoden zijn bijvoorbeeld PRINCE2, RUP, BOK. Ernst Opus V besteedt veel aandacht aan een goede documentatie. Wij zijn hierin gespecialiseerd.

Één van door ons gebruikte industriestandaarden is de JSTD016 documentatie methode.

APS

EOV is betrokken bij vraagstukken over “slim organiseren en plannen”. Dit wordt ook wel Advanced Planning and Scheduling of kortweg APS genoemd.

Beveiliging

De sleutel is zo veilig als degene die deze bewaart. Er is een technische beveiliging, en een sociale beveiliging noodzakelijk. De sleutelbewaarder heeft een belangrijke rol.

Ook de zogenoemde ‘single points of failure’ behoeven aandacht in uw organisatie.

Interim ICT manager

Heeft uw organisatie behoefte aan tijdelijk ICT management?

Als onderdeel van onze consultancy ondersteunen wij organisaties door het leveren van goed professioneel interim ICT management.

Test management

Een onderschat, zeer belangrijk onderdeel van software ontwikkeling, is het test-proces.

EOV heeft hiervoor naar eigen inzicht een aantal practische processen ontwikkeld en reeds vele malen met succes toegepast.

Systeembeheer is een van de kerntaken van Ernst Opus V services (EOVS). Niet alleen voor de eigen datacentra, maar ook voor de computersystemen die bij u op kantoor draaien.

EOVS houdt zich bezig met de ontwikkeling van

WEBportals
WEBsites
Client server applicaties
Scripts voor ESB omgevingen
Scripts voor email omgevingen; zoals bijvoorbeeld ZIMlets voor Zimbra

Hosting

Steeds meer wordt er gebruik gemaakt van zo genoemde CLOUD diensten. Het principe van “de CLOUD” is dat een software of data service kan worden gebruikt dat draait in een computercentrum ergens in het internet. Ernst Opus V services levert deze diensten via ons datacenter op internet.

Het Engelse woord ‘host’ betekent letterlijk gastheer. Een treffende term, want wij bieden webaccomodatie aan bedrijven en instanties die zich op het internet willen presenteren.

Wij hebben de populairste hosting mogelijkheden voor u hier geselecteerd. Uiteraard zijn er ook maatwerk oplossingen mogelijk. Middels onze hosting bieden we: email, webpagina (puur html of via het CMS WordPress zie ook WordPressNL), webdisk (ook wel remote storage of online harde schijf genoemd) en webportals (ook wel workspace of wiki genoemd).

Webmail

Onze webmail is voorzien van een zeer geavanceerde web-client; maar er kan ook gekoppeld worden met bijvoorbeeld programma’s als outlook, thunderbird, etc.
Remote data store: we noemen dit webdisk; uw eigen data is beschikbaar via de cloud middels uw eigen login en wachtwoord.

Webportal

EOVS heeft projectmanagement en documentmanagement portals ontwikkeld.

CMS

Uw eigen content management systeem met dito grafische styling en look-en-feel.

Remote support

Met EOVS remote support kunnen wij u op afstand helpen met uw PC of Laptop.

Ernst Opus V Design; adviseert, bedenkt en ontwikkelt allerlei creatieve uitingen.

Wij helpen u met het invullen van alle mogelijke creatieve communicatiebehoeften, zoals grafisch ontwerp, huisstijlen, campagnes, websites en social media, animaties, video, etc.

Het vormgeven van een sfeer.

Uw logo, uw huisstijl, uw advertentie, uw (online)flyer die moet de sfeer weergeven van u, van uw organisatie, van uw doelgroep. Dat is onze manier van werken. In de huid van de opdrachtgever kruipen, inleven in uw doelgroep.

Het design zal hier dan perfect op aansluiten.

“De beleving van uw product of dienst wordt sterk beïnvloed door design.”

Angèle is de creatieve kracht achter Ernst Opus V Design. We overleggen wat uw wensen zijn en wat u wilt bereiken.

Geeft u haar een aantal steekwoorden, geef aan wat u mooi en wat u vooral niet mooi vindt. Er ontstaan dan vaak al “kriebels” en kleine schetsen op papier. Angèle is een beelddenker; in haar hoofd ziet ze beeld, een kleurgroep of vorm. Daarmee gaat ze  aan de slag. Met de uitwerking komen wij  bij u terug.

Bij ons zijn de lijnen kort, van a tot z in dezelfde hand.
Wij werken voor u met plezier en zijn direct in onze aanpak.

“Ernst Opus V Design werkt voor zowel profit als non-profit organisaties”

Alleen mooi ontwerp is niet genoeg. Design moet meerwaarde geven aan uw boodschap. Informeren, activeren en vooral ook converteren. Dat is ons doel bij elke opdracht.

Opdrachtgevers

Kijk ook eens op:

Naast onze werkzaamheden op het gebied van IT Consultancy en Design zijn we zeilers in hart en nieren.

Deze passie willen we graag met u delen. Bent u op zoek naar een unieke ervaring voor uw bedrijfsuitje, vergadering, incentive, relatiedag, training of workshop?

Stap dan aan boord van zeiljacht “binq” voor een onvergetelijk avontuur.

De wind door je haren en de waterdruppels op je gezicht. De ene keer staat er veel wind en moet je hard werken, de andere keer is er een bijna windstilte waarbij je optimaal kunt genieten van de kalmerende werking van het water.

Vrijheid en inspiratie gaan hand in hand tijdens het zeilen.

Er is veel mogelijk: van een ontspannen (mid-)dag zeilen tot deelname aan een actieve zeilwedstrijd.

Wij passen ons programma geheel aan aan uw wensen. En we zorgen dat het een dag wordt waar niets aan zal ontbreken zodat u zich uitsluitend kunt concentreren op uw relaties.

Wij zorgen voor een hartelijk ontvangst, u kunt uw auto gratis parkeren,  er is goede catering, een uitstekende schipper en zullen we zorgdragen voor u veiligheid.

Zeilen op de “binq” doen we met maximaal 6 personen. Mocht u met meerdere personen willen zeilen dan doen we dit samen met onze bevriende schippers uit de haven. We bieden u hierbij diverse mogelijkheden, we zijn in voor een evenement op maat!

“Binq-workshop-tour”

Eerst krijgt u de scheepsbriefing over het schip en de veiligheid aan boord van “binq”, uiteraard onder het genot van koffie/thee en een Brabantse traktatie.

Daarna gaan de lijnen los en gaan we het water op. U gaat actief zeilen en krijgt letterlijk de touwtjes in handen. Uiteraard op aanwijzen van de schipper.

Waarschijnlijk gaan we nog ergens aan wal of voor anker om u workshop kracht bij te zetten. Een smakelijke lunch en aan het einde van de zeildag een “borrel” aan de steiger.

“Binq-diner-tour”

Ontvangst met koffie/thee en een Brabantse traktatie aan boord van “binq”. Briefing over het schip en de veiligheid aan boord.

We gaan zeilen op de prachtige Hollandse wateren of langs de kust, onderweg krijgt u een schipperslunch.

En aan het eind van de dag een heerlijk diner in een van de fantastisch restaurants aan het water.

Bent u geïnteresseerd in een dag/middag/weekend op de “binq” neem dan contact met ons op.

Benieuwd of we je kunnen helpen?
Laten we praten!

Bel ons voor overleg!

0031 (0) 168 486066